Smazání účtu
Účet smažeš přímo ve hře (Nastavení → Účet). Bez aplikace: zadej e-mail, kterým se přihlašuješ, pošleme ti kód a po potvrzení se účet, tvoje céčka i historie nevratně smažou.
Pokud se přihlašuješ jen přes Google nebo Apple, smaž účet v aplikaci.